home Кино и ТВ, ТВ предавания НОВ МЪЖ ЗАСТАНА ДО КАКА ЛАРА

НОВ МЪЖ ЗАСТАНА ДО КАКА ЛАРА

От понеделник до водещата на „Още нещо”, Лара Златарева, застава нов партньор. Това е Марио Младенов, който е познато лице в TV7 и NEWS7.

Той е водещ на сутрешните новини, част от “Добро утро, България”, както и обедната емисия Новини.

Марио Младено започва работата си в медиите още през 1999 г. като радиоводещ.

Следват “Полет над нощта 2” и “Шоу по всяко време”. Става част от екипа на TV7 като водещ на потребителското предаване “Баркод”, а по-късно и на новините.

Интересното за него е, че другата му голяма страст, освен телевизията, са фойерверките. Това със сигурност ще му помага в партньорството с емоционалната и огнена Лара.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.