home Мода, Родни звезди Пловдивчани превземат Sofia Fashion Week 2015

Пловдивчани превземат Sofia Fashion Week 2015

Трима пловдивчани ще превземат модния форум SOFIA Fashion Week 2015 от 17 до 19 септември. Димитър Башев, Атанас Димитров и Мартин Атанасов ще дефилират на подиума.

Те ще бъдат с облекла на световни дизайнери и през трите вечери. Нашите момчета ще се изявят пред публиката с костюми, спортни дрехи и бански в продължение на близо два часа.

През деня Димитър, Наско и Мартин ще репетират за гала вечерите. Прическите им ще бъдат направени от спонсорите. Всички български топ дизайнери и няколко световни ще присъстват на бляскавото събитие.

В първата вечер водещи са Драго Драганов и Цвети Разложка. Моделите ще направят ревю на чужди марки и представителства в България.

Във втората вечер зад микрофона ще застанат Боряна Баташова и Дарин Ангелов. Тогава те ще представят дизайнери и модни къщи и марки от нашата страна.

Третата вечер е поверена на Мис България 2006 Славена Вътова и Емил Кирилов. Това ще е и гала вечерта, в която се презентира висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Нашумялата дизайнерката от Mонако Никол Кост ще е специален гост на модния форум, пишат от Вестник Марица.

comments: