home Кино и ТВ, ТВ звезди ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА БОБИ РЪГБИСТА И НИКИТА ДЖОНСЪН

ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА БОБИ РЪГБИСТА И НИКИТА ДЖОНСЪН

Екзотичната брюнетка Никита Джонсън има 9-годишен син, който е най-голямото й щастие. Милена, чието тяло е отрупано с куп цветни татуировки, има собствен бизнес, който в момента развива с помощта на Боби.

Тя не крие, че в началото е имала далечна представа за българина. „Той се оказа една голяма изненада. Неговата добре позната за всички ни харизма беше магнетична.

Мислех си, че зад тази красива усмивка се крият много тайни, очаквах да бъде предсказуем, а той се оказа едно огромно предизвикателство, което човек среща веднъж в живота“, казва Милена Никита.

MilenaNikita_BobiRugbista (1)

„Мисля че ние бяхме последните двама души, които си търсиха връзка. Просто нещата се случиха. И не само. Любовта ни заля като цунами. Хората казват, че да обичаш е нищо, да бъдеш обичан е нещо, а да обичаш и да бъдеш обичан е всичко. Ние сме всичко.

Боби има лудо и уникално чувство за хумор и невероятна воля. Харесва ми, че сме постоянно в конкуренция един с друг“, обяснява красавицата. Милена смята, че бракът не е от особена важност за двамата и не присъства в плановете им за бъдеще.

MilenaNikita_BobiRugbista (2)

„Със сигурност бих искала да остарея с него. Но ние не живеем в бъдещето, а сега. Днес сме заедно и това е всичко, което искаме. Не искаме задръжки, а свобода. Не искаме бъдеще, а съдба. Съдба, без резерви. И каквото сабя покаже“, мъдро разсъждава тя.

Никита Джонсън влезе четвърта в шоуто. Тя шокира хората с факта, че цялото й тяло е татуирано. “Аз съм момичето с татусите. Татусите са моят живот. Да се татуираш наистина означава да прежалиш кожата си, да можеш да покажеш своите емоции, твоето сърце да бъде изписано върху твоето тяло, пишат от Blife.bg.

MilenaNikita_BobiRugbista (3)

comments: