home Музика, Поп-фолк Джина Стоена с гола глава в ”To The Left” (видео)

Джина Стоена с гола глава в ”To The Left” (видео)

Джина Стоева, която напусна “Ара мюзик” наскоро, взриви Интернет с новото си видео, което носи закачливото заглавие “To the left”.

Клипът е пълен със скрити послания и препратки към бившия й шеф и към някои колеги от музикалния бизнес.

Джина не крие факта, че се e почувствала свободна най-накрая да осъществи идеята си за новата прическа или по-точно с бръсненето на главата.

Отдавна искала да провокира по този начин, но в екс продуцентската компания я възпирали. Така, заврънала се смело на сцената на попфолка, певицата провокира както с визия, така и със самото музикално парче. Като самопродуциращ се за момента изпълнител, тя самата диктува правилата, но и се доверява на екипа от професионалисти, с които се е обрагдила.

Музикаката е на Йорданчо Василовски – Оцко, текстът е на Джина Стоева. Режисьор и оператор на видеото е Йордан Петков, а гворчески директор е Злати Младенова. Гримът е на Грета Великова и Грета Стефанова, а стилист е Стоян Апостолов – Стоянски.

Очаква се премиерата на видеото тази вечер и в ефира на телевизия “Планета”. Конкуренцията на Касъмови веднага прие Джина Стоева с отворени обятия. Самата Джина обеща, че следват още изненади и че се чувства щастливо свободна, пишат от Signal.bg.

comments: