home Мода, Родни звезди Ивайла Бакалова е лице на Sofia Fashion Week

Ивайла Бакалова е лице на Sofia Fashion Week

Топмоделът Ивайла Бакалова прави своето голямо завръщане на българската модна сцена специално за първото издание на Sofia Fashion Week, който ще се проведе от 17 до 19 септември в EFE Hotel Marinela.

Тя е лице на третата последна вечер (19 септември), когато посетителите на събитието ще могат да видят всички тоалети в Haute Couture.

Ивайла се върна от Дубай специално за фотосесията си. Това е и първата й официална поява след тежкия инцидент, който претърпя в телевизинионното риалити „Къртицата“.

Изглеждаща по-ослепително от всякога, манекенката заяви, че няма търпение да дойде септември, за да вземе участие в модното събитие на годината – Sofia Fashion Week.

Самата тя ще бъде и лицето на няколко от световните марки дизайнери, които ще бъдат гости на модното издание и с които Ивайла е личен приятел, съобщават от ПРофайл.

За Ивайла Бакалова:
Родена е в град Варна, където завършва френска езикова гимназия след което следва „Маркетинг и реклама“. През 2000 г. печели конкурса „Мис Черно море“ в курортен град Албена, а през 2001 г. става „Мис България – Вселена 2001″. Взема участие в „Мис Вселена – 2001″ в Пуерто Рико, и „Модел на Вселената“ в Истанбул – 2001 г. Един от най- прeдпочитаните модели за модни сесии, както в България, така и по света. Към настоящия момент Ивайла успешно се реализира в Дубай, където успява да използва харвардското си образование и да развива кариера в областта на бизнеса с луксозни недвижими имоти.

comments: