home Музика, Поп-фолк Caramel-ките не хапели, снимаха клип в Черна гора

Caramel-ките не хапели, снимаха клип в Черна гора

Дамското трио реализира първия си видеоклип в Черна гора, където е сниман и филм от поредицата с Джеймс Бонд – „Казино Роял“. Лентата към „Снимка с мен“ е дело на топ режисьора Деян Миличевич, създал последните клипове на Лепа Брена и други големи балкански звезди.

„Деян Миличевич и екипът му са изключителни професионалисти. Бяхме впечатлени от начина им на работа и ясната концепция, която имаха как да се случат нещата. Все едно снимахме филм“, казват Caramel.

Сюжетната линия на клипа е продължение на кампанията „Родиха се“. Още в първите кадри сладките карамелки пресъздават „раждането си”.

С корони на главите си, момичетата дават заявка да станат музикалните принцеси в българския шоу-бизнес.
Клипът е изпълнен с летни емоции, страстни и горещи кадри, пресъздаващи закачливия текст.

caramel_23

“Част от снимките са на най-голямото яхтено пристанище Бар, където снимахме в уникален ретро автомобил”, разказват момичетата от триото.

Никол, Ивайла и Карина не се притесняват да бъдат под светлината на прожекторите и всички погледи да бъдат вперени в тях.

„Снимахме два дни и макар че бяхме на морето, нямаше време за плаж. Когато приключихме, първата ни работа беше да се хвърлим във водата на Адриатическо море с дрехите“, смеят се момичетата.

Всяка една от трите притежава своя уникална красота и екзотика! Само по бански, те провокират и са „секси хапки”.
Дебютната им песен „Снимка с мен“ е модерен балкански поп и носи лятно настроение. Текстът на песента описва едно към едно младежките емоции на момичешкото трио. Карина, Ивайла и Никол са млади, освободени и не понасят да имат бариери. Те обичат да се забавляват и да бъдат в центъра на купона.

„На момчетата погледа се мести насам! Три момичета идват и направо не знам!“, пеят група „Caramel”, която е най-новата българска момичешка група, създадена през 2015 година от музикална компания „Ара мюзик“. те станаха популярни в България със своята скандалност, провокация и атрактивност, където и да се появят. Още преди да издадат своя първи проект младите момичета скандализираха обществото с гола арт фотография, която беше с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“. Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението „Caramel”.

comments: