home Мода, Родни звезди Wilkinson Sword награди Мистър София 2015

Wilkinson Sword награди Мистър София 2015

Марката Wilkinson Sword подкрепи престижния конкурс за мъже модели ” Мистър София 2015″ е една от водещите компании в света на шейвинга.Тя се свързва с много традиции, но същевременно и с много иновации.

Wilkinson Sword е британска марка, която се притежава от американската компания с дългогодишни традиции в Household продуктите Energizer Holdings – известна със своите иновации при батериите, зарядните устройства, фенерите.

След закупуването на марката Schick® Wilkinson Sword® през 2003г, Компанията прави и сериозна заявка за развитие при категорията за персонална грижа. В последните години тя купува и редица други марки, популярни най-вече в Америка и някои западно-европейски пазари.

Така се сдобива и превръща в близо 5 милиардна компания, с марки в топ 2 в двете продуктови категории – батерии и шейвинг, с присъствие в над 160 пазара по света.

Снимки: Пламен Колев за ХайЛайф
Снимки: Пламен Колев за ХайЛайф

Когато имаш конкурент в лицето на Gillette, всички можем да си представим, че битката за вниманието и предпочитанието на потребителите е трудна. Но на всеки пазар клиентите имат право на избор и Wilkinson Sword им го предоставя. И то какъв… Те оценяват високо качествата на продуктите, произведени от Solingen, Германия, както и едни от най-успешните сред нашия асортимент – системи за бръснене за многократна употреба с титаниево покритие – Quattro Titanium.

Предизвикваща носталгията по миналото или провокираща с най-модерните предложения, наложени вече в САЩ и Западна Европа, британската марка Wilkinson Sword печели неочаквано много почитатели и у нас за кратък период от време.

comments: