home Мода, Нови колекции Ива Атанасова с нова модна колекция

Ива Атанасова с нова модна колекция

Party Animals ще бъде представена по нестандартен начин на първото издание на Sofia Fashion Week. В разгара на лятото ТВ водещата Ива Атанасова обяви, че се завръща в модните среди с нова колекция.

Преди няколко години красавицата създаде модния си бранд LOOK AT ME. Атрактивните авторски тениски веднага станаха популярни сред младежката аудитория и известните личности в България.

Тази есен ТВ водещата ще изненада почитателите на стила с колекцията си Party Animals. Любопитното е, че модерните тениски ще бъдат представени по атрактивен начин на Sofia Fashion Week. Освен колекцията ще бъде презентиран и нов проект, който се реализира за първи път в България по идея на самата Ива.

Iva Atanasova i Anelia

LOOK AT ME е български моден бранд, който се занимава с производството на висококачествени дизайнерски T-Shirt-и, създадени по индивидуални поръчки. “Клиентите са ни скъпи”, затова и ние от LOOK AT ME държим на високото качество и изработваме продуктите си от възможно най-качествените материи и материали, съществуващи на българския пазар. Всички колекции на нашия бранд съдържат оригинални и иновативни художествени идеи на талантливата главна дизайнерка на проекта – Ива Атанасова.

Iva i Stefan look at me

Тениските отново подчертават фигурата и и създават перфектно изваян силует и оформен ханш. Разтягащата се материя от 100% памук запазва своето високо качество след всяко изпиране. Облеклата са подходящи за всяка физика, създавайки илюзия за хармонична и шикозна форма. И в тази колекция присъстват „живите снимки“, уникални изображения, които нямат аналог в родната модна индустрия. Всеки един образ, който грее от модерните тишърти, е реализиран в студио – всичко това с акцент върху стила.

Новата кампания ще бъде представена през месец септември по невиждан за България начин, допълват от ПРофайл.

comments: