home Дневникът на една миска Дневникът на една миска #9

Дневникът на една миска #9

Преди ден бях на мач, в който взе участие моя любим мъж – Роман. Това бяха първите ми подобни трепети, тъй като досега не съм присъствала.

Мога да кажа, че определено харесах футбола, може би защото моя мъж участваше в отбора, кой знае… Той е много по-добър от някъв си Валери Божинов, който освен със скандалите на Алисия и Николета Лозанова, не го знам с футболните му победи.

Надявам се скоро Роман да ме вземе на още такива футболни срещи, пък и на някой професионален мач…

Искам да кажа нещо по повод писанията на вестник “България Днес” и сайтовете в Интернет… аз съм с Роман и нямам намерение да се разделяме! Точка!

DjuRomi

Съжалявам за качеството на видеото, но беше малко тъмно. Все пак се опитах да пресъздам емоцията от вечерта. Приятно гледане, приятели.

Целувки,
Джулиана Гани!

comments:

TAGS:

Джулиана Гани

Носителка е на титлите Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014. За Коледа направи премиера на първата си стихосбирка, кръстена поетично "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла многобройни концерти. Освен това е добра и в кухнята. За кратко тя бе част от кулинарното шоу "Master Chef" и шашна всички, готвейки по предизвикателно облекло. През лятото на 2015г. започва своя рубрика в Live Magazine.