home Балканска, Музика Джесика Палашоска с видео ”Паника”

Джесика Палашоска с видео ”Паника”

Джесика Палашоска предлага горещ сексапил, както и много лятно настроение в новия клип „Паника“. Сингълът вече получи своята премиера в Интернет.

Това се случи в официалния канал на певицата в Youtube – Jessica OnAir и много бързо успя да направи впечатление на меломаните.

Всички са категорични, че това е новият хит на сексапилната Джесика, с който тя стремително ще се изкачи до върховете на музикалните класации.

Песента е по музика на Деян Момировски, а текстът е дело на Борче Нечовски. Въздействието на парчето допълва и красивият видеоклип, заснет на много места из Охрид, с който певицата разпалва летните страсти, а в него участва и черногорският модел Василие Маркович, известен след участието в спотовите на Цеца Ражантович и Тина Иванович.

Джесика заминава за Барселона в Испания, където ще работи по нов проект, който подготвя дълго време, но засега не разкрива много подробности около това. Екслузивно ви представяме най-новият проект на младата македонска певица Джесика.

comments:

TAGS:

Наташа Секуловска

Родом е от Битоля, Македония. През 2012-2013г. пише балкански новини за сп. "НОВ ФОЛК". От 2013г. досега работи като новинар за светското онлайн списание FOLK ESTRADA (Хърватска). През 2014г. за кратко пише новини за Signal.bg. От тогава води и свой музикален блог в Македония - Estrada World.