home Дневникът на една миска Дневникът на една миска #8

Дневникът на една миска #8

Нова фотосесия заснехме с Мис Сикилон 2015 – Габриела Попова, в която определено можеше да ни объркат за сестри – близначки.

Снимките са част от лятната колекция на Бутик Резерве, които избраха именно нашите лица за нея. С Габриела се запознахме и станахме близки покрай конкурса тази година.

Много се радвам, че именно тя спечели и стана първа. Насладете се на част от снимките с нея, а съвсем скоро в Интернет ще се появи цялата фотосесия за Резерве.

DjulianaGani_GabrielaPopova (1)

Както почти всеки път, отново съм ви приготвила горещо видео от мястото на събитието, които разкрива какво ще видите съвсем скоро от мен и Габи.

comments:

TAGS:

Джулиана Гани

Носителка е на титлите Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014. За Коледа направи премиера на първата си стихосбирка, кръстена поетично "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла многобройни концерти. Освен това е добра и в кухнята. За кратко тя бе част от кулинарното шоу "Master Chef" и шашна всички, готвейки по предизвикателно облекло. През лятото на 2015г. започва своя рубрика в Live Magazine.