home Мода, Нови колекции Ann G представя собствена модна марка на SFW 2015

Ann G представя собствена модна марка на SFW 2015

Единствената българка носителка на три световни титли и Мис Фитнес България, хоп-хоп певицатаАнн-Джи създаде собствена марка Fitness By Ann-G.

След като миналата година беше наградена за талант и принос за развитието на фитнеса в Република България, Анн-Джи успя да защити за трета поредна година световната си титла на фитнес модел.

Певицата още миналата година пусна тениски със свои провокативни снимки дело на известния фотограф Грорги Божков. Един от моделите на красавицата е разбирасе най-популярния фитнес маниак Киро Скалата, който с радост позира за рекламната фотосесия на марката.

В момента Fitness By Ann-G предлага мъжки и дамски тениски и потници, но подготвя и други спортни екипи специално за фитнес. Феновете ѝ вече отдавна са се сдобили с тениски, но за онези, които още не са, могат да си поръчат от официалната страница на певицата. Новата фотосесия на марката е направена специялно в Гърция.

За по-екстравагантните млади момичета, Анн-Джи пусна и отделна линия към марката наречена Show Girls Collection, която вече може да се похвали с две ревюта – в пловдивското луксозно казино Ritz и в софийския пиано бар Magnito.

Show Girls Collection предлага модерни дрехи за танцьорки, изпълнителки, екстравагантни млади дами, както и бански за фитнес състезания. Анн-Джи вече е поканена от Мария Бонева и Наско Лазаров да се включи с нейния собствен бранд на първия Sofia Fashion Week, съобщават от ПРофайл.

comments: