home Концерти, Събития Мария Илиева закрива Plus Festival в Пазарджик

Мария Илиева закрива Plus Festival в Пазарджик

Мария Илиева пленява сърцата на гостите на Плюс Фестивал с най-хитовите си песни и прочувствени вокали във финалната вечер на Фестивала.

За третия вечерен концерт вече беше разкрито, че на сцената ще излезе и една от нейните дуетни половинки Любо Киров.

Двамата се събират на една сцена отново и в резултат се очаква разбиваща вечер с много яка музика, модерни бийтове и уникално звучене.

„В Пазарджик съм срещала много верни мои почитатели. Едно нещо ни обединява силно и това е любовта ни към музиката и съм щастлива, че подобни амбициозни и мащабни фестивали ни дават възможност да споделяме тези емоции заедно. Впечатлена съм от професионалната организация на събитието, което се случва едва за втори път и искам да благодаря на Община Пазарджик, че подкрепя културните инициативи и в тези трудни години подарява на гражданите си вълнуващи срещи с музиката”, сподели Мария Илиева.

След разкритието на БТР като хедлайнер на втората вечер на Фестивала, станаха ясни още три танцови групи, които ще разгорещят сцената на вечерните концерти – Obsession от София, Мега от Пазарджик и N’core също от София. Последните дами подготвят нещо специално заедно с Дороти Такева, позната от хитовия си дует с Били Хлапето, а именно трибют с най-известните парчета на Риана.

Участието на популярният пазарджиклия Лазар Вълчев също бе потвърдено за второто издание на събитието. Две имена от чужбина се включват, за да подсилят международното присъствие и тази година. Джо Уест идва чак от Великобритания, а Карина Гита отскача по съседски от Румъния за първото си гостуване в България. Така през 2015 г., освен участници от цялата страна, в Пазарджик ще пристигнат артисти от Германия, Холандия, Сърбия, Великобритания, Румъния и Македония.

Плюс Фестивал Пазарджик 2015 ще се проведе между 11-13 септември, а повече подробности за него вижте на Фейсбук страницата му: www.facebook.com/plusfestival.eu.

comments: