home Мода, Родни звезди Крум Груев смени Ивайло Захариев като лице на M’suit

Крум Груев смени Ивайло Захариев като лице на M’suit

Моделът Крум Груев, който бе избран за „Мистър София Топ Модел” тази година, е новото рекламно лице на M’Suit. Той смени в това амплоа актьора от „Под прикритие” Ивайло Захариев, който доскоро беше лицето на бранда.

Мъжката модна марка, която от няколко години е съпорт на конкурса „Мистър София”, си избра за своята нова визитна картичка чаровника от Козлодуй, който по професия е софтуерен инжинер.

Тези дни Крум Груев засне ексклузивни кадри за рекламната кампания на луксозната българска модна къща, които скоро ще се появят на билборди из цялата страна.

Стилната сесия ще бъде брандирана и върху новия представителен магазин на M’Suit в Сердика център, който е разположен на площ от 150 кв. м.

KrumGruev (2)

Българският производител за официална мъжка мода налага модерна европейска визия в шопинг центъра си. С костюми на марката се носят от години ТВ водещият на бТВ – Юксел Кадриев, актьорите от „Комиците” и техния продуцент Любо Нейков, футболистите Благой Георгиев и Ники Михайлов, пиарът Атанас Лазаров и други.

Колекцията на M’Suit неотдавна изгря и в ефира на световния моден канал – Fashion TV. Собственикът на изисканя бранд Виолета Донкова всяка година подпомага и социални кампании за деца без родители.

comments: