home Мода, Родни звезди МОДЕЛЪТ МАРТИН АТАНАСОВ ЩУРМУВА “ПОД ПРИКРИТИЕ”

МОДЕЛЪТ МАРТИН АТАНАСОВ ЩУРМУВА “ПОД ПРИКРИТИЕ”

Моделът Мартин Атанасов пробива и в киното. Пловдивчанинът, който стана втори в международния конкурс Miss And Mr Grand Sea, се захваща сериозно с професията на актьор и ще се снима в крими сериали.

Атрактивният мачо вече е имал среща и с организаторите на кастингите за хитовия български сериал “Под прикритие”, които много го харесали.

Сега предстоят преговори с продуцентите, а през септември ще стане ясно дали ще го видим на малкия екран.

“Под прикритие” много ще ми пасне. Изкушен съм да вляза в образа на ченге или гангстер, тъй като и двете роли са ми много интересни”, призна Мартин, който от доста време има желание да участва в подобен тип сериали. Преди време е имал предложение за участие в два филма, но отказва. Смята, че сега е дошло времето му.

MartoAtanasov2

Въпреки че е жаден за нови предизвикателства в киното, в момента Атанасов работи здраво по организацията на следващия Miss And Mr Grand Sea Bulgaria. Кастингите ще се проведат в няколко български града. Ще се изберат 15 достойни мъже и жени, които да заемат участие в самия конкурс. Победителите отиват на световната модна надпревара, която ще се проведе през лятото на 2016 г. в Кипър. Преди това Мартин обмисля дали да вземе участие в два престижни модни конкурси, единият от които ще бъде в Турция, пишат от вестник “Марица”.

comments: