home Музика, Поп-фолк Коста Марков се завърна на участие в Пловдив (снимки)

Коста Марков се завърна на участие в Пловдив (снимки)

Една от емблемите на фолка – Коста Марков, от много време не се бе появявал на звездния небосклон, тъй като живее в далечната Америка.

По покана на Клуб Secrets в Пловдив обаче, застоят му бе прекъснат и изпълнителят на “Диаманти и рубини” се включи в хитовите Ретро нощи на заведението.

Ефектът от екзклузивното парти с Коста Марков надмина очакванията. Наистина много меломани присъстваха на Ретро вечерта и си прекараха уникално.

Снимка: Цветко Колчагов
Снимка: Цветко Колчагов

Коста Марков ги зарадва като им изпълни златните си супер парчета като “Полудявам”, “Милиони нощи”, “Имам само едно сърце”, “С поглед ме изпий”, “Искаш ли дъвка” и още и още.

На външен вид Коста Марков не е променен много, въпреки че лицето му подсказва натрупаните години. Той обаче кипеше от енергия и така остана до края на парти нощта.

Снимка: Цветко Колчагов
Снимка: Цветко Колчагов

Сред присъстващите бе забелязан и колегата му Карлос, който съвсем скоро трябва да пусне своята нова версия на ретро хита “Имам само едно сърце”.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.