home Музика, Поп-фолк Алекса впечатлява с видия в ”Ще те сменя”

Алекса впечатлява с видия в ”Ще те сменя”

Звездата на „Ара мюзик” направи премиера по Фен ТВ на най-новия си проект – „Ще те сменя“, който отново е напълно новаторски.

В него изпълнителката на „Ара мюзик“ показва не само модерно попфолк звучене, а и провокативно видео, дело на режисьра Bashmotion.

Певицата на е известна с различните и новаторски проекти, които предлага на публиката. И този път тя не изневери на стила си.

alexa_22

Клипът е пълен със символика, обвързан с текста на песента, а Alexa влиза в образа на „Фаталната жена“, която извършва канибалски ритуал за отмъщение на бившия си мъж. И този път в проекта „Ще те сменя“ се преплита древното ТАБУ– канибализмът. Във видеото Alexa пие човешки мозък, режат се вени и променя правилата на играта. Смята се, че канибализма е свещенодействие, позволяващо на хората да се сдобият с божествени сили и могъщество чрез пренасянето на жертви. Този мит Alexa преразказва по модерен начин в своето ново видео „Ще те сменя“.

alexa_pie_mozuk

„Цялостната идея за клипа е на режисьора Bashmotion. Разбра ме още от първия път как си представям видеото и го реализира по най-добрия начин. Той има нестандартно виждане за своите проекти и по това си приличаме, за това избрах да работя с него.“, споделя Alexa за работния процес.

alexa_25

„Това е третият проект, който правим заедно с музикална компания „Ара мюзик“. Първите ми проекти бяха много различни един от друг. Дебютният ми сингъл „Помни ми думата“ бе харесан от почитателите на попфолк музиката, а етно-хаус парчето „Без етикет“ от любителите на клубната музика. Най-новата ми песен „Ще те сменя“ е подарък за всички фенове, които очакваха с нетърпение да направя песен в модерния попфолк стил. Благодарна съм на екипа от „Ара мюзик“ за добрата работа заедно.“, разказва Alexa.

alexa_24

comments: