home Музика, Поп-фолк Джордан и Моника Валериева представиха ‘Всичко с теб’

Джордан и Моника Валериева представиха ‘Всичко с теб’

След 2-годишно отсъствие от музикалната сцена, Джордан представи новата си песен “Всичко с теб”, в която специално участие взима скандалната Моника Валериева.

Дуетното им парче е на хитмейкъра Оцко и по текст на Мариета Ангелова. Джордан определено е вложил доста усилия в новия си проект, след като 2 години не беше пускал нищо ново.

Изпълнителят вече не е част от Ара мюзик, където стартира и се разви неговата кариера. Той и много други негови колеги си тръгнаха с удоволствие от фирмата на Виктор Касъмов.

DjordanMonika (2)

Джордан даде ексклузивно интервю за Live Magazine, относно бившите си продуценти, Андреа, Моника Валериева и бъдещето си. Очаквайте скоро в сайта.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.