home Музика, Поп-фолк Ангел напуска Ара мюзик, които остават само с Алисия

Ангел напуска Ара мюзик, които остават само с Алисия

Ангел също е задвижил документите за прекратяване на взаимоотношенията си с „Ара Мюзик“. Той също искал да се отцепи от фирмата, тъй като не бил доволен от менажирането.

От около месец Стефани също е аут от музикалната компания, но засега е решила да не го оповестява. Тя била ядосана на продуцента си и завела баща си в офиса, който скочил на бой на Касъмов.

photo_verybig_13538

Дебора също чака да й изтече договора в края на годината и поема по друг път. В момента Виктор Касъмов се опитва по всякакъв начин да я омагьоса и да промени решението й.

Емануела и Джина Стоева
Емануела и Джина Стоева

Припомняме ви, че наскоро от компанията с гръм и трясък си тръгнаха Джина Стоева, Ивена и Емануела. Недоволни от компанията през годините е имало много – Пепа, Кали, Крум, Румина, Виктория, Таня Боева, Кристиана, Ваня и т.н., които намериха дръг път за своята реализация.

Компанията остава с един действащ изпълнител – Алисия, както и няколко новоизлюпени изпълнители, които нямат особено голям шанс да се развият, особено в потъващ кораб, какъвто се явява музикалната фирма.

Алисия, Емануела и Джордан в доброто старо време
Алисия, Емануела и Джордан в доброто старо време

comments: