home Музика, Поп-фолк Коста Марков се завръща на музикалната сцена

Коста Марков се завръща на музикалната сцена

Коста Марков е един от емблематичните фолк изпълнители в края на 90-те години, който е оставил трайна следа със своето творчество.

От дълго време певецът живее със своята съпруга и дъщеря във Флорида, където се занимава със собствен бизнес. Всяко лято обаче прекарва на родна земя. Обикновено това е време за срещи с приятели и колеги. Вече е успял да прекара няколко дни на морето със своите колежки Десислава и Таня Боева, с които е запазил приятелски взаимоотношения през годините.

С Карлос
С Карлос обсъждат новата версия на “Имам само едно сърце”

 

Десислава подхвърлила на Коста идеята да се завърне на музикалната сцена, дори и за кратко. Тя му обяснила, че в момента на мода е ретро чалгата и ще пожъне успех ако направи няколко клубни участия. Коста Марков се замислил и веднага задействал нещата. Няколко незабравими ретро партита очакват всички меломани в София, Пловдив, Стара Загора и други точки в страната, на които той ще изпълни тоталните си хитове „Имам само едно сърце“; „Диаманти и рубини“; „Искам да остана буден“; „Милиони нощи“ и още запомнящи се песни от неговия репертоар.

С Деси Слава
С Деси Слава

Неговият колега Карлос пък е записал песента му „Имам само едно сърце“, която ще бъде презентирана в началото на есента. Преди това и Галена възроди един от вечните хитове на Коста Марков – „Искам да останем будни“, което е голяма чест и е признак за наличие на вечни хитове.

comments: