home Музика, Поп-фолк Галена подготвя три различни албума

Галена подготвя три различни албума

Галена не спира да радва своите фенове с различни песни. До няколко дни на музикалния пазар ще се появи дуетният й албум, който ще бъде озаглавен „Кой”. В него ще бъдат включени всички познати дотук съвместни песни с нейни колеги, сред които „В твоите очи” с Десислава; „Хавана тропикана” с Живко Микс; „Пантера” със Сергио и др.

В края на 2015 година топизпълнителката ще поднесе и самостоятелен албум, в който единствената предварително представена песен ще е сегашният хит „Стара каравана”. Талантливата изпълнителка подготвя и народен албум, но не може да се ангажира с конкретна дата за издаването му.

10357193_10152967629447765_524522244583931542_n

Паралелно с подготовката на албумите, Галена движи новите си модели от модната си линия. Именно с тези модели певицата се чувства перфектно и най-комфортно.

Изпълнителката на „Тихо ми пази” има план график за цялата година и иска името й да бъде свързвано с проектите, които прави. Не обича да се пише за личния й живот, тъй като в повечето случай нещата са преувеличени или буквално измислени от драскачите в жълтите медии.

comments: