home Концерти, Събития Анелия, Преслава и Галена на една сцена с Цеца

Анелия, Преслава и Галена на една сцена с Цеца

Изненадите за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август не спират! Към шоуто на кралицата на балканската музика се присъединява още една от най-големите и обичани звезди в България, а именно Анелия. Изпълнителката, която наскоро чества 10-годишен юбилей на сцената, подготвя уникално шоу, което ще представи непосредствено след едночасовата програма на Галена и Преслава.

Анелия ще излезе на сцената заедно с бенд от 12 човека, съставен от най-добрите български музиканти в момента. С тях певицата ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес в изненадващи аранжименти.

Така концертът на СЕСА в Несебър се превръща в истински мега спектакъл, който ще събере за първи път на една сцена най-популярните балкански певици. Трите български прими – Галена, Преслава и Анелия, гарантирано ще нажежат атмосферата на стадиона преди появата на обявената за най-голяма звезда на Балканите. СЕСА от своя страна също репетира усилено за събитието с групата си от месеци насам и самата тя подготвя няколко изненади, които обаче ще бъдат запазени в тайна до последния момент.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, радио Мая, Канал 0, радио MiXX, Фолк радио Бургас, Радио 1, Mall Varna, Grand Mall Varna, Атлетик Фитнес, Plaza Burgas Mall, Cashterminal, Cine Grand.

comments: