home Клубни партита, Събития Константин отпразнува рожден ден в Secrets Пловдив

Константин отпразнува рожден ден в Secrets Пловдив

На 17 юли рожденник бе един от любимците на публиката – Константин. Певецът посрещна и поля празника си с фенове, приятели и колеги в пловдивския клуб Secrets.

Още от началото на вечерта, в заведението се сърбаха много фенове на Константин, които за нищо на света не биха пропуснали празника му и да го обсипят с пожелания и подаръци.

Меломаните избухнаха в радостни викове когато Константин се появи на сцената на клуб Secrets и запя хитовете си. “До безумие”, “Докато сърцето бие”, “Болка в минути”, “Твърде късно е” ,”Mr King” и още много любими песни белязаха вечерта.

Снимки: Цветко Колчагов
Снимки: Цветко Колчагов

Заедно с Константин празнуваше и Борис Дали. Двамата са кoлеги и приятели от много години и на всички празници са заедно. Дали поздрави публика в клуб Secrets с песен, през което време Коцето се дегизира със смешни парти артикули, за още по-яко настроение.

Клуб Secrets изненада Коцето като му поднесе нестандартна празнична торта- във формата на питон. В типичния си стил, рожденникът сподели съмненията си, че това може би е най-новата снимка на жена му Надя. Всъщност малцина знаят, че съпругата му е бременна и скоро ще дари певецът с второ дете.

ВИЖ ГАЛЕРИЯ ОТ ВЕЧЕРТА ВЪВ FACEBOOK

 

 

comments: