home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Вилислав Андреев спечели голямата награда на Univer Song

Вилислав Андреев спечели голямата награда на Univer Song

Българският певец Вилислав Андреев спечели голямата награда на испанския фестивал за нова поп песен Univer Song, който се проведе в курортния град Лос Реалехос в Тенерифе.

На сцената се качиха участници от 18 държави, сред които Перу, Чили, Великобритания, Италия, Швейцария, а събитието бе излъчено директно по една от националните телевизии на Испания.

Вилислав представи пред 3000 души своя дебютен сингъл “Знаеш как”, а международното жури му отреди голямата награда на фестивала – “Гласът на Атлантика” (“Voz del Atlantico”).

След успеха си, българският изпълнител получи покана да работи по бъдещ проект заедно с много известен шведски композитор, който работи и със звезди от световната сцена като Риана и Ариана Гранде.

Международната награда в Испания е поредната във визитката на Вилислав. Той печели първа награда на конкурс за млади таланти в Неапол в началото на тази година, а през 2014 година си тръгва с “Гранд при” от международен фестивал в Армения и първо място на конкурс за млади таланти в Румъния.

comments: