home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп ЦВЕТИ ОТ “EXPOSE” ДРАЗНИ ПЕНАТА СЪС СИНЯ РОКЛЯ

ЦВЕТИ ОТ “EXPOSE” ДРАЗНИ ПЕНАТА СЪС СИНЯ РОКЛЯ

Димитър Пенев отпразнува 70-годишния си юбилей с десетки гости, които посрещна във ВИП залата на стадион “Българска армия”.

Освен редица футболисти от различни поколения, треньори и спортни величия, празника на Пената уважиха и дуетът Цвети и Светльо от група „Експоуз”.

Двамата бяха специални гости на вечерта, изпълнявайки всички желания на именития рожденик. За провокация или не, пеещата блондинка се появи на събитието със синя рокля, вместо с червена, уважавайки вкуса и пристрастията на своя домакин.

ExposePenata (3)

Дали за да се отличава от решената в червено обстановка или просто неволно е надянала синя одежда, не е ясно. Със сигурност обаче тоалетът й стана повод за много бройни коментари и яростно одумване.

Иначе събитието беше повече от бляскаво. Сред звездните гости, които зарадваха Пената с подаръци, бяха: спортният министър Красен Кралев, проф. Юлиян Вучков, президенти на различни клубове в страната и футболни легенди.

ExposePenata (2)

Христо Стоичков изненада треньорът с трогателна телеграма от Маями. Димитър Пенев получи и “Златна топка” от 14-каратово злато от пресклуб “България” за изключителните му заслуги към българския футбол и по случай неговата 70-годишнина, пишат от Blife.bg.

comments: