home Музика, Поп-фолк Фенове правят изненада на Татяна за Ч.Р.Д. (снимки)

Фенове правят изненада на Татяна за Ч.Р.Д. (снимки)

На 17 юли рожденичка е Татяна, която още в първите часове на празника си получи многобройни изненади и честитки, както от своето семейство и близки, така и от почитателите си.

Освен с мили пожелания, част от тях я изненадаха със стихове, снимки и песни, посветени на нея и празника й, като й пожелаваха никога да не губи усмивката си и да не се променя, защото в това се крие нейната харизма.

“Не спирай да ни подаряваш красивите песни и клипове, които знаем, че правиш с много любов и желание за нас.Смело и без спирачки върви само напред и нагоре, защото друга посока не ти отива”, бяха друга част от пожеланията на феновете, които за пореден път засвидетелстваха силната си любов към звездата на “Пайнер”.

TatyanaRD

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Татяна, като й желаят много здраве, щастие, творческо вдъхновение и хубави песни, с които да радва публиката. Още този уикенд, всички, които харесват певицата и нейните хитове могат да я поздравят и аплодират на живо, защото на 19 юли, тя ще бъде специален гост в Приморско, пишат от planeta.tv.

Tatyanard2

Ние от екипа на Live Magazine също се включваме в пожеланията, като преди всичко, желаем на Татяна много здраве и сили, за да продължава да радва публиката с песните си! Весел празник! 🙂

comments: