home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Гръцки модел гола в клипа ”Rapture” на Danny Levan

Гръцки модел гола в клипа ”Rapture” на Danny Levan

Популярна гръцка моделка лъсна както майка я е родила в клипа на българския поп певец Danny Levan.

Развяването на прелестните й атрибути, в клипа на “Rapture”, веднага предизвика бурни реакции и хиляди коментари в интернет пространството.

Мненията “За” и “Против” смелото решение не спираха да валят през целия ден, в който бе направена премиерата на видеото.

DannyLevanRapture (1)

“Няма съмнение, че обичам провокациите. Нещата трябва да бъдат на ръба на залитането, но да се правят с финес и усет. Защо да не покажем прелестите на момичето, майката природа добре си е свършила работа” – коментира голите кадри в клипа си Danny Levan.

DannyLevanRapture (4)

И докато гръцката мацка остава без дрехи, поп певецът може да се похвали, че в клипа си е облечен не от кого да е, а от цели двама титани в световния моден бизнес – Gkiokan Karad и Dionisis Piromalis. Първият е правил бижута и аксесоари за поп иконата Мадона, а вторият е един от личните стилисти на латината Дженифър Лопес.

DannyLevanRapture (2)

На Danny Levan определено можем благородно да му завидим за всичко това, като прибавим и факта, че е единственият българин, подписал с музикалния гигант Universal Music Group.

comments: