home Музика, Поп-фолк Карлос и Коста Марков на среща в Слънчев Бряг

Карлос и Коста Марков на среща в Слънчев Бряг

Почитателите на Карлос знаят, че в момента изпълнителят усилено подготвя новия си музикален проект. Това е песента “Имам само едно сърце”, известна от репертоара на Коста Марков, но представена в нов, модерен вариант от изпълнителя на “Честно ли”.

Карлос сподели, че този сингъл за него е един от вечните поп-фолк хитове и затова е решил да представи своя версия, с която да й даде нов живот.

Коста Марков адмирира идеята на младия изпълнител на “Пайнер” да възроди тази красива песен, като му даде и ценни съвети. Двамата дори успяха да се срещнат в Слънчев бряг, където Карлос бе на почивка, а Коста Марков ще прекара лятото в хотела си в Равда.

CarlosKosta2

Те обсъдиха подробно своите виждания, като Коста Марков активно се включи и в създаването на новата версия на песента, която е по аранжимент на Митко Петров. Карлос вече записа “Имам само едно сърце”, а съвсем скоро му предстоят и снимки на видеоклип към нея, за да бъде въздействието й още по-голямо.

Карлос и Коста Марков искрено вярват, че предстоящия сингъл ще докосне публиката и ще се превърне в една от най-актуалните песни в ефира на телевизия “Планета” в следващите месеци, пишат от planeta.tv.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.