home Дизайнери, Мода Кандидатите за Мистър София в облеклата на PLM

Кандидатите за Мистър София в облеклата на PLM

Проектът и създаването на марка с името “PLM – Please Love Me” се заражда в края на декември 2013 г.

Идеята хрумва на двама млади приятели, които винаги са обръщали специално внимание на облеклото и модата. Тяхното влечение към стилното облекло ги тласка да превърнат страстта в изкуство.

От този момент започват създаването на разпознаващи се бранд и лого. Серия от стъпки, които в разстояние на две години от появата на PLM, доведоха до създаването на регистрирана търговска марка.

Марката се отличава и характеризира с това, че използват платове Made in Italy, качество, стил, технология и имидж в правилния микс, като израз на собственна гледна точка в модата.

Сърцето на компанията е сектора Design & Style, който непрекъснато търси в тенденции, разработва идеи, за да създаде облекла, които да могат да се впишат в бранда.

Търговската верига е другата силна страна на компанията. Тя е организирана, за да се справи с поръчките в кратки срокове, гарантирайки удовлетворяваща услуга за доставката на поръчките.

Зад всичко това стоят група млади професионалисти, които ежедневно дават най-доброто от себе си. Така ден след ден, група хора работят, за да затвърдят бранда и, за да го направят разпознаваем в пространството и времето.

Марката PLM е съвкупност от дейността на италиански и български разработчици, които със своя дългогодишен опит гарантират надеждността и ефикасността на бранда. Всичко това е стойността на дрехите на PLM.

Повече за марката PLM може да видите на официалния сайт: www.plmtshirts.com или във Фейсбук страницата им: www.facebook.com/plmpleaseloveme.

comments: