home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СТАНА ЖЕРТВА НА БИТОВ СКАНДАЛ (ВИДЕО)

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СТАНА ЖЕРТВА НА БИТОВ СКАНДАЛ (ВИДЕО)

„Аз не знам на кой свят съм, не знам как ще се изправя, чувствам се най-почернена от най-черния човек”, сподели в предаването „Комбина” певицата Жана Бергендорф.

През тази седмица името й влезе в медиите след битов скандал, както тя самата го определя, с мъж на име Лео. Стигна се и до даване на обяснения в Първо районно полицейско управление и до посещение при лекар. В предаването „Комбина” днес тя се извини на продуцентите и близките си заради случилото се. Тя обясни, че още е много притеснена от случилото се с нейния приятел.

„Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала”, категорична беше Жана Бергендорф. „Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката”, подчерта тя.

Jana1

„Всеки човек си има неговите слаби момент и мисля, че това ме удари под кръста. Детето ми е на почивка с мъжа ми и сестрите ми. Отдалечено е от това, което се случва, не е правилно да го забъркваме”, добави тя.

Jana2

„С мъжа ми Стефан се разделихме наскоро, работата ни е далеч един от друг, , но знам, че имам един верен приятел и той се казва Стефан Бергендорф, за всичко ме подкрепя”, сподели Жана Бергендорф.

Leo-jana1

„Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което аз съм като личност пред феновете и то във всеки един момент и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм”, каза още тя.

Leo-jana2

Позицията на “Вирджиния Рекърдс”:
“По повод появилите се вчера в публичното пространство публикации, касаещи певицата Жана Бергендорф, бихме искали да ви информираме за следното: Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, Жана сама е потърсила съдействието на полицията.

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи са поканени в Първо районно управление на МВР за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии.

В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас утре”.

comments: