home Спорт, Спортни клюки ФУТБОЛИСТИТЕ НА БОТЕВ ЗАЕДНО НА ПЛАЖ

ФУТБОЛИСТИТЕ НА БОТЕВ ЗАЕДНО НА ПЛАЖ

Футболистите на Ботев си направиха тиймбилдинг на плажа, за да сплотят колектива преди продължителния сезон, който ги очаква в А група.

Играчите от представителния тим на жълто-черните се цопнаха вкупом в басейна на “Фабрика за храна и танци” край Равнища. Идеята била да се охладят между тежките тренировки и контролни мачове.

Алекс Колев, Даниел Златков, Лъчезар Балтанов, Пламен Николов, Милен Гамаков и компания разпуснаха в басейна и се насладиха на прохладата в студената вода.

Всички мацки на плажа въздишаха, заглеждайки напомпаните мускули и добре оформените тела на футболистите. Единствено Българският Роналдо, Балтанов и Алексиев бяха облечени в тениски и прикриха плочките и бицепсите си.

Футболисти на Ботев си направиха обща снимка и показаха, че са задружни и на терена, както и извън него и знаят как да се забавляват. Присъствието на канарчетата на плажа можеше да е още по-осезателно, но предварително планираният им едноседмичен летен лагер във Велинград пропадна, заради лошия терен в Ракитово, пишат от Марица.

comments: