home Дневникът на една миска Дневникът на една миска #1

Дневникът на една миска #1

Атрактивната пловдивчанка с екзотично име, която миналата година се дипломира с отличие по специалността „Икономика на туризма”, взе държавния си изпит и от магистратурата „Управление на европейски проекти”.

Освен красива, Джулиана Гани показа, че е и умна, напук на твърденията, че това са две несъвместими неща, като завърши магистърската си образователна степен с отличен.

“Щастлива съм, че завърших! Изпитът продължи два часа. Не беше труден за мен, тъй като материята ми е позната. Може би по-нататък ще запиша и друго, но специалността ми е сериозна и мисля че има добро бъдеще. Гордея се, че съм с такъв силен успех и разбих мита, че красивите жени са глупави”, разказа за Дневникът си Джулиана.

djulianaizpit

Красавицата с гореща кръв е носителка на титлите Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014. За Коледа направи премиера на първата си стихосбирка, кръстена поетично “Мъжете са боклуци, но не можем без тях”. Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла концерти. Освен това е добра и в кухнята. Джули бе одобрена за финалния кастинг за кулинарното шоу “Мастър шеф” и шашна всички, готвейки по предизвикателно облекло. Това е първата статия от поредицата “Дневикът на една миска – Джулиана Гани”.

comments:

TAGS:

Джулиана Гани

Носителка е на титлите Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014. За Коледа направи премиера на първата си стихосбирка, кръстена поетично "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла многобройни концерти. Освен това е добра и в кухнята. За кратко тя бе част от кулинарното шоу "Master Chef" и шашна всички, готвейки по предизвикателно облекло. През лятото на 2015г. започва своя рубрика в Live Magazine.