home Музика, Поп-фолк Анелия поддържа тялото си с джогинг

Анелия поддържа тялото си с джогинг

Фолкдивата Анелия включи към стройната си фитнес програма и кросове на открито. Гласовитата заралийка бе засечена да гори калории със спринт в столичния Южен парк.

Обикновено изпълнителката на „Генерал” тича сама, дегизирана със слънчеви учила и масивните слушалки на плейъра си, но понякога ползва и компанията на приятелка, с която щедро хабят дъха си приказки по време на упражненията, коментират очевидци.

Като една от най-оборотните певици в поп-фолка Анелия полага ежедневни грижи за силуета си, но завчера пропусна тренировка, за да полее рожден ден във Варна. Неотлъчно до нея бе сестра ѝ Радост, с която имат изключително силна връзка.

Плановете на пайнерката били да не вдига шумен купон, но приятелите ѝ я изненадали и я завели в рибен ресторант. Там я очаквали куп подаръци и огромна торта, но най-вълнуващата изненада за рожденичката било клипче, събрало поздрави на фенове от цялата страна.

Анелия се просълзила, когато видяла сред героите във видеото и колеги като Цвети Янева, Крум, Десислава и Гъмзата.

„Тя смята, че рождената ѝ дата не е случайна, както и фактът, че името ѝ започва с първата буква от азбуката. Вярва, че още с раждането ѝ съдбата ѝ е отредила да бъде лидер и да гони челните позиции.”, коментираха пред „Монитор” близки до звездата. След веселбата на маса Анелия пренесла партито в морски клуб, където имала участие, пишат от “Монитор”.

Снимка: Булфото

comments: