home Интервюта Светлана Василева: Винаги съм искала да бъда едно от момичетата на Плейбой

Светлана Василева: Винаги съм искала да бъда едно от момичетата на Плейбой

Светлана Василева е първата носителка на титлата Miss Playboy  в ежегодния конкурс на “Playboy Bulgaria” “Playmate Of The Year” 2009. Специално за Live Magazine тя разкрива любопитни неща от личния и професионалния свят. 

Награди:
– “Miss Playboy 2009”
– “Най-секси блондинка” в “Сексбомби на годината 2011”
– “Секссимвол – модна икона” на “Секссимвол на годината 2014”

– Светле, какво ти донеса славата – повече позитиви или повече негативи?
Донесе ми от всичко по много. Имах много моменти, които са ме карали да се чувствам наистина щастлива, както и такива, за които не искам да си спомням или пък други, благодарение на които светът ми е рухвал. Но, както е казал Ницше, това, което не ни убива, ни прави по-силни. Така и аз се поучих от някои свои грешки. И ето ме тук и сега.

– С какво искаш да се занимаваш? Имаш ли цел, която си тръгнала да следващ в тази посока?
Предстоят ми няколко нови фотосесии с много интересна тематика. Едва ли е тайна, че това е нещото, което обожавам да правя. Давам всичко от себе си – вдъхновявам се, превъплъщавам се в поредния нов образ и мисля, че резултатът е на лице. Една от последните ми фотосесии сега се състезава с други модели от Европа за лице на известна марка дамско бельо. Иначе ми предстои и един далеч по-мащабен проект, да го наречем моя голяма мечта. В края на лятото ще разберете.

Sveta1

– Последно те гледахме в предаването „Мис Пепеляшка”  – какво ти даде това участие? Доволна ли си?
Разбира се, че съм доволна! Това предаване ме зареди с толкова положителни емоции. След излъчването му получих десетки телефонни обаждания от приятели и познати. На следващия ден след излъчването имах 340 покани за приятелство във „Фейсбук”. Всички хора много ме зарадваха с милите си думи относно представянето ми. Смятам, че хората видяха истинското ми лице – такава, каквато съм аз в ежедневието, момиче, което, въпреки че често попада под светлините на прожекторите, нищо човешко не му е чуждо.

– Съжаляваш ли, че стана известна покрай конкурса „Мис Плеймейт“? Коя е най-успешната плеймейтката според теб?
Не съжалявам за нищо в този живот! От съжаление полза няма, убедих се през годините в това. Не съжалявам и за „Мис Плеймейт”, дори напротив. Чрез него сбъднах своя мечта, тъй като преди да ме одобрят за участие, винаги към искала да бъда едно от момичетата на „Плейбой”. Този конкурс ми помогна да придобия някаква известност и не виждам нищо лошо в това! За това коя е най-успешната плеймейт, не бих искала да обидя нито една от носителките, но някои потънаха в мрак и забвение. Уважавам тези, които прогресират и се развиват в това, което умеят. Ако става дума за красота, много харесвам Златка Райкова. Тя е наистина перфектна и изключително сексапилна жена, казвам го с ръка на сърцето.

Sveta2

– Има ли приятелство в шоубизнеса? Ти имаш ли близки сред популярните лица на България?
50 на 50. Шоубизнесът „ражда” доста приятелства, но също така и провокира удари под кръста.  Иска ми се да нямаше толкова завист, а някои „звезди” да имат по-малко самочувствие. Ще се въздържа от имена.

– Преди няколко месеца с Преслава публикувахте общи снимки от почивки, но от известно време май не дружите. Така ли е и каква е причината?
Да, имаме общи снимки и си прекарахме превъзходно на тези почивки. Останаха ни спомени за цял живот. Наистина от известно време не се виждаме толкова често, но се чуваме. Няма конкретна причина, просто всяка върви по своя път.

– До колко е важно мъжът до теб да има стабилни финанси? Имала ли си бедни мъже в живота си?
На този въпрос ще ти отговоря така: ето, отмина още един ден, в който не ми купиха яхта, не отидох на Малдивите, не ядох трюфели… Но срещнах човек, поговорих с приятел, целунах и прегърнах. С това искам да кажа, че отношението и разбирателството между двама души е далеч по-важно от банковата сметка на единия от тях. Не парите, а щастието ме прави неприлично богата! Важното е да сме едно цяло и всеки от нас да помага с каквото може. Ако имаме общо бъдеще, да работим за това да живеем добре и да си осигурим спокоен и нормален начин на живот. Не бих могла да поставям квалификации на хората бедни или богати, защото знам какво е да имаш, какво е и да нямаш. Всеки сам знае за себе си какво е постигнал и с какво разполага. Аз никога не съм се ровила и не съм разпитвала хората до мен с какво разполагат.

Sveta4

– Коя е най-голямата грешка, която си направила и ако имаш възможност да се върнеш – никога не би повторила?
Както вече казах, човек израства с грешките си и си извлича поука от тях. Няма да навлизам в подробности и да си изкарвам „кирливите ризи”. Аз съм отворена към хората и лесно доверчива, от което често страдам. Ако можех да се върна назад, щях да коригирам в себе си точно тези мои кусури, ако мога така да ги нарека.

– Мислиш ли вече за семейство? Как се виждаш след 20 години?
Разбира се, че мисля. Искам едно голямо, сплотено и щастливо семейство. Бих дала всичко от себе си ! След 20 години си представям как изпращам абитуриенти. Мечтая да съм много щастлива и зряла жена, да подкрепям семейството си и да работя много все още.

Sveta3

– Как, къде и с кого ще прекараш лятото?
Ще го прекарам с най-близките ми хора. Ще ходя на море, планина и ще си почивам, но не си мислете,  че ще забравя за ангажиментите (усмихва се).

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.