home Музика, Световна Alek Sandar представя P.O.R.N. с Amanda Lepore

Alek Sandar представя P.O.R.N. с Amanda Lepore

Българската гордост Alek Sandar представи новия си сингъл “P.O.R.N.” в Интернет. Изненада за всички е включването на трансексуалната шоу звезда Amanda Lepore.

Премиерата на песента бе в клуб “Le Bain” на върха на хипер актуалния Standard Hotel, където Мадона е снимала последния си клип “Bitch I’m Madonna”.

Alek Sandar е роден в София и израстнал в Германия. Той е познат в Европа, а сега прави и своя дебют в Америка.

Sandar прави музика и за България и Балканите, а сред звездите, с които работи са: Андреа, Камелия, Деси Слава, Kimbra, Oscar Loya, Frankmusik, Jeremy Amelin и други.

Музиката на Alek е ексцентрична и зареждаща. Той използва поп, хип-хоп и EDM в смесица с етно звуци от Балканите и Арабския свят.

Сред известните сингли на изпълнителя са: “Creature in Me”, “Say That You Love Me”, “It Ain’t Over”, “You and Me” (feat. Dess aka Деси Слава) и “Peaceful Place” (feat. Андреа).

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.