home Друга, Музика БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТ ПО МУЗИКА В ЛОНДОН С АВТОРСКИ СИНГЪЛ

БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТ ПО МУЗИКА В ЛОНДОН С АВТОРСКИ СИНГЪЛ

Български студент по поп музика в Лондон направи първия си авторски сингъл. Песента се радва на интерес в iTunes и Google Play.

Идеята и текстът са на Атанас Нейчев, който е блогър с номинация за награда по информационни технологии, заради проектната му дейност в Софийски университет.

Песента на Щилиян Михайлов, по-известен навън като Valentine Rain, носи заглавието “Fire+Fire”. Щилиян е автор на музиката. Той също е печелил доста младежки награди в България и е пял на сцена с велики имена в музиката ни.

Видеото към песента е снимано в Лондон и София. Идеята е под кампанията на Съвета на Европа – “Без омраза” и песента представя истории за любов, на които пропускаме да се радваме.

Четете повече за Valentine Rain на официалния му сайта: www.valentinerain.com

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.