home Музика, Поп-фолк КОНКУРЕНЦИЯТА ИЗПОЛЗВА ГАЛЕНА ДА СПЪНЕ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА

КОНКУРЕНЦИЯТА ИЗПОЛЗВА ГАЛЕНА ДА СПЪНЕ ЦЕЦИ ЛУДАТА ГЛАВА

След като Цеци Лудата Глава обяви, че ще прави национално турне и ще обиколи няколко големи градове в България, веднага започнаха ударите по кръста. Първата спирка бе Русе на 27 юни.

Конкуренцията се изплаши от мощния диджей и се опитаха да осуетят партито под звездите като поканят най-голямата звезда в попфолка – Галена.

galena-obra

Все пак Цеци е добре познат сред русенци, знаят добре на какво е способен и паркинга на „Опел” в началото на града се напълнил с ентусиасти и купонджии.

„Русе, благодаря ви, че станахте част от „Парти под звездите”, въпреки лошото време и полицейските проверки. Разбрахме също, че сме фактор, защото конкуренцията в Русе не посмя да се изправи лоялно срещу нас, а покани най-силният и ударен изпълнител на България и смъкна входа. Това доказва, че ние сме фактор, а това е най-голямата мотивация за нас. Събрахме 200 човека и то на един паркинг на 7 км от града. На русенци ще кажа: „Очаквайте парти под звездите (част втора), а на всички останали – очаквайте ни скоро и във вашия град”, написа развълнуван във Фейсбук лудият диджей.

comments: