home Кино и ТВ, ТВ предавания Емилия намекна за флирт между Коко и Преслава

Емилия намекна за флирт между Коко и Преслава

Емилия бе специален гост в предаването “Папараци” на Николета Лозанова. Фолк дивата си каза цялата мъка пред журналистката Кристина Патрашкова.

Предполагаме всички са успяли да прочетат между редовете и са схванали намеците на Емилия, относно нейните хрисими колежки Анелия и Преслава.

EmiliaAndreaPreslava

Не е тайна, че Емилия и Анелия не са в прекрасни розови отношения. Между тях няма и как да има такива, сподели сегашната половинка на бизнесмена Константин Динев, която заяви, че няма да прости на бившата му.

EmiliaPreslava

Двете дами са запазили колегиалност и в името на мира и спокойствието помежду им, те спряха войната, която бяха захванали преди години. Това се случи, след като Коко събра двете си половинки на обща вечеря и оттогава те не смеят да коментират враждата си.

Слуховете за евентуална връзка на Преслава с Коко Динев може би ще се окажат верни. Емилия почти потвърди тези писания с думите: “Знам за всичко, което трябва да знам. Това, което ме е интересувало, съм го разбрала и решила”.

“Коко е доказал, че държи на мен. Показал го е по много начини. За мъжете с много възможности е трудно да гледат само в една посока, така че да не се заблуждаваме, че мъжът с възможности може да бъде безкрайно верен”, сподели съвсем откровено Емилия.

comments: