home Мода, Чужди звезди PIETRO BOSSELI Е НАЙ-СЕКСИ УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА (СНИМКИ)

PIETRO BOSSELI Е НАЙ-СЕКСИ УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА (СНИМКИ)

Ако запишете Математика в University College London ваш преподавател ще бъде ето този човек. Казва се Pietro Boselli и доскоро е бил и модел и то на световно известни марки.

Съвсем скоро неговото минало на модел е било разконспирирано от колегите му в университета. Първоначално един от неговите ученици на име Ариф Азли започнал да разсъждава откъде му е познато лицето на Бозели и с помощта на достъпните за всички ни технологии успява да го открие. Наистина учителят се оказва модел, който все пак избра научната работа за свое призвание.

pietro-boselli-pics (3)

Пиетро има докторска степен в по математика и машиностроене. И както се полага на всеки учен, той има и съответните публикации на научни статии.

Според информация, публикувана от самия него в LinkedIn, той първоначално е работил като асистент, а след това е станал и преподавател в University College London. Ако имаше класация за най-сексапилните учени на планетата, със сигурност щеше да е в нея.

pietro-boselli-pics (2)

След като Пиетро е завършил работата си на модел, той не е престанал със заниманията си с фитнес и продължава да изглежда все така секси, пишат от Канал 3.

comments: