home Музика, Поп-фолк Емануела също се маха от Ара Мюзик

Емануела също се маха от Ара Мюзик

Емануела също би шута на продуцентите си от „Ара мюзик”. Певицата е процес на прекратяване на договора си. “Надявам се да бъде по най-интелигентния начин и да нямаме разправии. Не са нужни скандали на никого”, казва Емануела.

Колежките й Ивена и Джина Стоева също напуснаха преди около месец музикалната компания. Те изтъкнаха като причина непрестанното лансиране Алисия.

Емануела не желае да влиза в махленски спорове и за първи път запазва самообладание и си стиска езика зад зъбите. Предпочита да не казва нищо лошо за колежката си, както и за шефа на музикалната компания Виктор Касъмов.

alisiya-emanuela-1

Виктор упорито бутал Алисия, а за Емануела нищо не правел, както и за останалите артисти във фирмата. Певицата се върна на музикалната сцена месец и половина след като беше родила втория си син. Шест месеца обаче няма нова песен, а причината не е в нея, а в нейния музикален продуцент.

Емануела най-вероятно ще търси съдействие от конкурентната фирма „Пайнер” и ще се нареди до топимената, където всъщност е мястото ѝ.

comments: