home Музика, Поп-фолк КРУМ И ЕМАНУЕЛА СЕ СЪБРАХА СЛЕД 5-ГОДИШНО МЪЛЧАНИЕ

КРУМ И ЕМАНУЕЛА СЕ СЪБРАХА СЛЕД 5-ГОДИШНО МЪЛЧАНИЕ

Крум и Емануела направиха изненадваща поява заедно, след като 5 години не разменяха и дума. Певецът включи изпълнителката в най-новия си музикален проект “Скорпион”, който направи премиера преди броени часове в Planeta Official.

Засега двамата не разкриват какво е пресякло отново пътищата им, след като отказваха да се срещат в продължение на години.

Феновете на звездите заляха с коментари интернет пространството, като са категорични, че въпреки скандалите, които Емануела и Крум имаха помежду си, определено двамата успяват да превърнат в хит всяка песен, която изпълнят заедно. “Скорпион” успя да събере десетки хиляди гледания само за няколко часа.

Автори на “Скорпион” са композиторът Йорданчо Василковски – Оцко и текстописецът Росен Димитров – тандемът, който създаде първите най-големи хитове както на Крум, така и на Емануела.

Изключително завладяващо видео съпътства песента. В него специално участие има една от най-красивите участнички в “Сървайвър” – Силвия Радулова, на която е поверена главната роля, както и още един герой от риалито шоуто – Станислав Илиев – Финдо.

comments: