home Концерти, Събития Лятното турне на The Voice стартира в София

Лятното турне на The Voice стартира в София

Благоeвград бе домакин на първия концерт на радио и телевизия The Voice за лято 2015. Над 15 000 души се забавляваха на централния площад в града по време на The Voice of Summer Tour 2015 .

Страхотен финал на концерта направи Криско, който взриви присъстващите с появата си на сцената. За първи път пред публика той представи своята дуетна песен с Гери-Никол “Ела и си вземи“.

Дебют като музикален тандем в Благоевград направиха Жана Бергендорф и Моисей. Те представиха сингъла „Още малко време“ за първи път на сцената на The Voice.

JanaBergendorf

Михаела Филева изненада всички като избра от публиката късметлийката Вики, която се качи на сцената до певицата и получи страхотни подаръци от The Voice, както и снимка с любимата си изпълнителка.

Грандиозно завръщане на сцената на The Voice направи и Лора Караджова. Изпълнението на песента „Нека да е лято“ веднага повиши температурата и настроението на пл. „Георги Измирлиев.

Сантра, Кристо, Pavell и Venci Venc’ зарадваха всички с хитовете си. Една от изненадите на вечерта бяха Пламен и Иво, които откриха концерта и дадоха силна заявка за страхотно музикално лято с дебютната им песен „24/7“.

Зад пулта на сцената на The Voice of Summer Tour 2015 отново е DJ Doncho, а хореографията е поверена на The Center.

KriskoGeri

След началото в Благоевград, турнето продължава в София. Много настроение и хитове очакват меломаните в неделя на пл.“Княз Александър I Батенберг на 21 юни точно в 20:00 часа. Входът е свободен.

Следващата спирка на турнето е Пловдив. Сцената на The Voice ще бъде на пл. „Централен“ на 6 юли /понеделник/. Началото на концерта е в 20:00 часа.

Бургас посреща изпълнителите на The Voice of Summer Tour 2015 на 9 юли на Централния плаж в града в 21:00 часа.

Финалът на музикалната обиколка ще бъде във Варна. Концертът в морската столица ще бъде на 16 юли на Южен плаж- Алея първа.

Зрителите и слушателите на The Voice, които следят страницата на турнето www.facebook.com/thevoicetour имат възможност да спечелят пропуски за VIP зоната и да се срещнат с любимите си изпълнители на живо.

comments: