home Мода, Чужди звезди MANGO ПРИВЛЕЧЕ KATE MOSS И CARA DELEVINGNE

MANGO ПРИВЛЕЧЕ KATE MOSS И CARA DELEVINGNE

Британките Kate Moss и Cara Delevingne са новите рекламни лица на испанската модна марка MANGO за сезон есен-зима 2015/2016.

Двете супермоделки от различни поколения вече заснеха заедно реклама за “Burberry”, а сега отново се обединиха за MANGO. Kate Moss има статут на икона в модната индустрия, а Cara Delevingne е една от най-търсените и високоплатени нови лица на модния подиум. Според експерти двете заедно пред обектива е “смъртоносна комбинация”.

Новината за сътрудничеството е потвърдена. Kate Moss многократно е била лице на испанската марка през годините, докато за Cara Delevigne това ще бъде първия опит с бранда. MANGO публикуваха само една снимка от началото на кампания, дело на фотографското дуо Inez Van Lamsweerde и Vinoodh Matadin.

Снимка: Glamour

“Страхотно е, че отново ще работя за MANGO, това е толкова свежа и модерна марка, смята Kate Moss. “Когато мисля какво да облека всеки ден, искам да бъда креативна, а това е добра марка да си играя с широк спектър от стилове, които съществуват в днешно време. За първи път работя с MANGO и това, че имам Kate за “партньор в злодеянието” е перфектно”, казва Cara Delevingne за ангажимента си като лице на марката.

comments: