home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп “Късметът ще е с мен” на Мила Ангелова в Топ 10

“Късметът ще е с мен” на Мила Ангелова в Топ 10

„Късметът ще е с мен” се казва новата песен на Мила Ангелова от Велико Търново. Тя беше създадена за конкурсa за нова българска поп и рок музика „Златна пролет” на Българското национално радио.

Желанието на екипa, който реализира „Златна пролет”, бе да стимулира създаването на качествена съвременна музика, адекватна на световните тенденции. Номинираните и наградени песни от конкурса „Златна пролет” намират трайно място в плейлистите на БНР.

Песента на Мила, „Късметът ще е с мен”, имаше късмет и от над 400 песни, след селекционна комисия бе допусната в конкурса. Сред допуснатите още бяха група „Атлас”, Тони Димитрова, Подуене блус бенд, група P.I.F., Ненчо Балабанов, Йоанна Драгнева, Дамян Попов, Искрен Пецов и др.

MilaAngelova (1)

Мила Ангелова свири на пиано и китара, танцува спортни танци и има десетки награди от международни и европейски състезания. Преди създаването на песента „Късметът ще е с мен” тя радваше своите фенове с песните си „Купона чакаме”, „Ритъмът е як”, „Мислех, че искам”, „Следвай ме” и за всички търновци – песента „Търновград”.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Deep Zone, които написаха във Фейсбук: “Това прекрасно българско момиче заслужава вашата подкрепа. Едно видео и песен, която ще ви накара да се почувствате по-добре! Песента е по наша музика, текст и аранжимент и много се радваме, че се получи класическо поп парче с позитивно и зареждащо послание, без да навлизаме в актуални крайности. България има много красота и талант, а Мила Ангелова притежава и двете. Без претенции за музикална революция ви споделяме това видео и ще се радваме ако го направите и вие! Аплодисменти за целия екип работил над този проект”.

Видео клипа бе осъществен от Prime Art студио с режисьор – Павел Колев, оператор – Димитър Андреев и осветление – Лъчезар Евтимов. Ексклузивната премира на видеоклипа бе в най-големия сайт за видеосподеляне в България – Vbox7.com. Само за един ден песента на Мила Ангелова – „Късметът ще е с мен” влезе в класацията на 9 място в Топ БГ музика.

comments: