home Интервюта Цветана Дичева: Мечтая за успешна кариера

Цветана Дичева: Мечтая за успешна кариера

– Здравей, Цвети. Ти показа, че ще станеш голяма звезда! Заяви го смело в “Гласът на България”. Според теб защо отпадна толкова рано?
Здравей! Приемам го съвсем спокойно, не ме сломява, а напротив – мотивира ме. Обеснявам си го по един единствен начин: мисля че бях прекалено модерна за този формат. Имах много идеи за концертите нататък, но пък не съжалявам, че бях част от шоуто, израстнах много като човек и артист именно заради него!

– Как реши да се пробваш именно там? Все пак имаше доста други музикални формати – “Мюзик Айдъл”, “X-factor” и др.
Съвсем спонтанно и случайно се получи. През повечето време от годината живея в Дания. Един ден аз и моето семейство видяхме рекламата за кастингите. Тогава аз категорично отказах и казах, че няма смисъл от появяването ми там, но нещата се промениха, когато се прибрах в България, по време на ваканция. В последствие реших да се явя, като нямах абсолютно никакви очаквания за продължаването ми в предаването, просто реших да пробвам.

TsvetanaDicheva2

– Какво очакваше от шоуто и всичко беше ли така, както мислеше?
Както казах вече, нямах никакви очаквания, явих само заради това, че исках да разнообразя лятото си и престоя ми в България, за което никак не съжалявам, че направих, а напротив.. щастлива съм , че ми се случи!

– Какво предстои за теб? Слави ще ви помогне ли на някои от отпадналите да продължавате нагоре или сами ще трябва да се борите?
Щастлива съм да кажа, че в момента ми се случват прекрасни неща, за един артист, това наистина е неизмеримо щастие! Работя по собствен албум, имам демата на три върховни световни парчета, с които се гордея много, написани от един млад, много талантлив и креативен човек! По албума работя с американски екип. Нямам търпение всички да чуят моята музика, а това ще се случи съвсем скоро. Колкото до Слави, той е страхотен. Радвам се, че успях да се запозная с него, мисля че той беше най-големият двигател за всички участници в състезанието.

– Учиш и живееш в чужбина, не ти ли липсва родният Пловдив? Колко често си идваш?
Да, уча и живея в чужбина вече втора година. Определено мога да кажа, че мястото на което съм родена, ми липсва, а именно Пловдив. Имам страхотни спомени там, но пък се старая да се прибирам по-често, когато ми е възможно, винаги! Липсват ми приятелите, без които трудно издържам.

– Разкажи ми повече за себе си и как започна да се занимаваш с пеене. Знам че си ходила на уроци при известната вокална педагожка Радиана Задума, от където са тръгнали Цветелина Янева, Карлос, Dillan, 032 и др.?
Пея от много мъничка, до тук животът ми е преминал само и единствено с музика постоянно. Винаги съм била вдъхновена с музиката и с нещата които правя, свързани с нея. Детството ми премина в пеене и музика, разбира се. Щастлива съм много, че имах пълноценно детство! Радиана е страхотен професионалист, тя е най-добрата за мен в това което прави, изключително много ми е дала във вокално отношение, за което винаги ще й бъда благодарна и признателна! Не е случайно, че от нея излизат имена като Цветелина Янева, 032 и др.

TsvetanaDicheva

– Каква музика слушаш и на какво най-много се кефиш да изпълняваш?
Слушам красива музика. Музика, която ме вдъхновява и артисти, които обожавам! Соул, рнб, поп, джаз… Любюимите ми изпълнители са Бейонсе, Джеси Джей, Ъшър, Емели Санде, Стиви Уондър и много, много други.

– Твоето семейство подкрепя ли те и помага ли ти в това начинание?
Моето семейство е изцяло с мен, в това което правя. Те са ми страхотна упора и подкрепа, прекрасно е да знаеш, че най-близките ти хора те подкрепят на 100 %. Късметлийка съм, че ги имам!

– Промениха ли се приятелите ти след участието ти в шоуто?
Не мога да кажа, че са се променили, най-близките ми приятели си останаха такива дори и след предаването, подкрепяха ме и бяха с мен!

– За какво мечтае едно младо и супер талантливо момиче като теб?
Хм за какво ли мечтае хаха… На този етап мечтая за успешна кариера и си пожелавам това да ми се случи, а и силно го вярвам!

– И ние ти го пожелаваме! С хубави спомени ли ще останеш за отминаващата 2011г?
За отминаващата 2011 година оставам с красиви спомени, които са за цял живот!

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.