home Интервюта Мария Петрова: Влюбена съм и се чувствам щастлива

Мария Петрова: Влюбена съм и се чувствам щастлива

– Разкажи малко повече за себе си?
Родена съм в Елхово. След 8-и клас се явих на изпити за влизане в музикалната паралелка на СОУ „Добри Чинтулов” в Бургас. Когато завърших, започнах да работя като певица по заведенията в града. Имам прекрасно семейство и родители, които ме подкрепят във всяко едно отношение. Имам по-малки сестра и брат, които много обичам.

– Кой те откри за попфолка и как попадна в „Пайнер”?
След кастинга през 2010-а в комплекс „Приказките”, където бях одобрена от журито. Три месеца след това започнах работа в ресторанта на „Приказките”, а след това подписах и договор с музикална компания „Пайнер”.

– Доволна ли си от избора?
Преди кастинга винаги съм си мислела, че ако ми се удаде възможност, бих искала да подпиша договор само и единствено с „Пайнер”, така че съм повече от доволна за избора си. Чувствам подкрепата на моите продуценти – семейство Димитрови, за което съм им много благодарна.

– Първата ти песен се казва „Не си ми нужен”. Влюбена ли е Мария Петрова и посветена ли е на някого тази песен?
„Не си ми нужен” не е посветена на никого. В живота ми не е имало мъж с подобен образ. Аз съм влюбена и се чувствам щастлива!

MariaRoksanaMagda

– Гергана и Цветелина Янева са живият пример за голям успех след старт с балада. Твоята песен също се приема доста добре. Мислиш ли, че формата е правилна?
Не съм имала за цел да следвам някаква формула, просто песента ми хареса още като я чух и заедно с моя продуцент решихме, че това ще бъде моята дебютна песен.

– Подготвяш втори проект с клип, разкажи за него?
Работих със същия екип, с кой работих и за първата песен. „Бягам ти” е по музика и аранжимент на Пламен Станчев, а текстът е на Тина Денчева. Заснемането на песента направихме пак с Ники Скерлев. Снимахме в „Планета Пайнер клуб” в Димитровград, заедно с балет „Магия” и с една чаровна дама – Жени, която влезе в ролята на диджейка. Разбира се, че ще има и още интересни кадри, които ще видите на промоцията на готовия клип, която ще е много скоро.

– Как се почувства на първата си голяма сценична изява на годишните награди на „Планета ТВ” в зала 1 на НДК?
Точно преди да изляза на сцената, бях малко притеснена, но след като започнах да пея, се успокоих и се почувствах много щастлива от това, че публиката ме прие много добре.

– Кои твои колеги харесваш и би работила с тях по общи песни?
Харесвам много от моите колеги и колежки, но няма да ги изброявам, защото не са един или двама. Бих казала, че във всеки един от тях има по нещо, което ми харесва – и в пеенето, и в излъчването им.

– Ти и останалите нови попълнения в „Пайнер” вече ходите по участия. Как те приемат хората и знаят ли песента ти?
По участията хората ни приемат добре, забавляват се с нас. Знаят дебютната ми песен, но тя не е много подходяща за дискотека, защото е балада. В репертоара си съм подбрала доста други песни, които са подходящи за дискотека.

– Какви цели си поставяш през 2012-а?
Да запиша нови песни и вече работя върху някои от тях. Надявам се поне едната да стане хит. А за конкретния момент се надявам новата ми песен „Бягам ти” да се хареса на всички.

comments: