home Интервюта Лазар Кисьов: С Пламена ни свързват много лични неща

Лазар Кисьов: С Пламена ни свързват много лични неща

– Появиха се снимки, на които си близък с водещата Бети Методиева. Какво ви свързва?
С Бети ни свъзват много приятели, много музика и безкрайно много хубави емоции. Тя е човек, с който е страхотно удоволствие да споделяш всички тези моменти.

– С какво те впечатлява тя?
Излючително добра и много интелигентна, което смятам, че е доста добра комбинация.

– От кога се познавате?
С Бети се запознахме, когато трябваше да представям моята песен “Заместител” в радио “Романтика”, което беше някъде преди 2 години.

523802_4209920894221_649566480_n

– До скоро се говореше, че си интимен с Пламена, имало ли е някога нещо вярно в това?
С Пламена се познаваме наистина от много отдавна и ни свързват много лични и професионални неща. Радвам се, че имам такъв човек до мен, който може много да ми помага и съветва.

– Наскоро пуснахте втори дует. Разкажи ми повече за него?
Свикнал съм сам да пиша песните си и новата ни песен не прави изключение. Казва се “Боли ме” и е по мои музика и текст, а аранжиментът е дело на Алекс Нушев. Лятно, денс парче с много заряд. Радвам се, че песента има и клип, който е дело на Николай Скерлев и според мен се получи много добре.

– Смяташ ли да пуснеш и самостоятелно парче?
В момента работя над няколко мои проекти и смятам, че до края на лятото ще видите и чуете нещо самостоятелно.

– Мислил ли си да залитнеш в поп-фолка като нея?
Хората не правят разделение, кое е поп-фолк, кое е поп. Това, което хората искат е хубава и смислена песен, нещо, което си заслужава да чуеш.

LazariPlamena2

– Какво е мнението ти за Пайнер, би ли работил с тях?
Вече за втора песен работя с екипа на “Пайнер” и наистина имат професионално отношение спрямо всичко. Мисля, че не правят компромис относно качество.

– Как минава твоето лято? Ще имаш ли почивка и къде?
За сега минава в много работа, но при нас музикантите работата ни е и удоволствие. Ще гледам да намеря малко време за почивка.

– Стигна до финала на Евровизия преди година, беше един от фаворитите, но нещата се обърнаха. Би ли се явил отново и какво мислиш за този конкурс?
Песента “Заместител” наистина се прие много добре и си остана моя запазена марка. Това, че тя не спечели не ме е обезкоражило въобще. Смятам, че човек, когато не печели, не бива да се отказва. Евровизия си остава най-големия песенен фестивал и за мен би било голяма чест някой ден да имам шанса да представям България.

LazariPlamena

– Какво не си споделял никога и никъде?
Хубаво е някои неща да си останат само за нас, така можеш само и единствено ти да ги оцениш.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.