home Музика, Световна Danny Levan с първи клип за Universal Music

Danny Levan с първи клип за Universal Music

Universal Music Group представиха първия видеоклип на родния изпълнител Danny Levan. “Don’t Say Goodbye” направи днес своята световна премиера във VEVO и YouTube.

Видеото беше качено днес от музикалния гигант, след като цели три месеца продължи работата по клипа и песента.

Проектът ще бъде разпространен в цялата мрежа на компанията по света, като след телевизионната си премиерата зад граница, се очаква да бъде пуснат и по родните телевизии в България. Гръцкото MTV ще е сред първите, което ще завърти парчето на нашенеца.

“Супер щастлив съм ,че най-сетне мога да ви представя новия ми проект “Don’t Say Goodbye”, който ни отне над 3 месеца работа. Благодаря сърдечно на Universal Music САЩ и Minos EMI Гърция, че повярваха в мен и таланта ми. Благодарности и към целия екип, без който клипа нямаше да е това, което е сега и за тяхната всеодайност и добра компания. Искрено се надявам труда ни да си е струвал, а песента и клипът да ви харесат и да ви донесе емоцията, която заложихме в тях. Не казвайте сбогом когато обичате, a се борете за любовта и щастието си!”, написа Danny Levan във Фейсбук профила си.

Това е първият самостоятелен видео проект на младия певец с музиклният гигант, след като той сключи тригодишен договор с тях това лято.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.