home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп БОБИ ВАКЛИНОВ ОТ “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” С МУЗИКАЛЕН ДЕБЮТ

БОБИ ВАКЛИНОВ ОТ “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” С МУЗИКАЛЕН ДЕБЮТ

Боби Ваклинов, репортерът, който връчва „Златния скункс“ в шоуто „Господари на ефира“, е готов с видеоклипа към дебютния си сингъл „Големият взрив“. В четвъртък в „Господари на ефира“ видяхме премиерата му.

Парчето е с подчертано денс звучене, като текстът е на самия Боби, а музиката и аранжиментът са дело на студио „Бъстър“. Женските вокали изпълнява младата певица Боряна Бонева. Зад видео реализацията на песента стои успешният екип на NEW BREED PRODUCTIONS и Мартин Райковски, чието име се свързва с някои от най-популярните видеопроекти от изминалата година.

Боби Ваклинов е репортера, преследвал и гонил немалко известни (и не само) личности със златната статуетка. Във видеото обаче той от гонещ се превръща в гонен. Сюжетът отразява преследването на пропелия репортер от страна на съблазнителния модел Ина Вучкова, която се превъплъщава в негова луда фенка, от която той не може да се измъкне. Ина, която е „Най-секси българка Зима 2011“, не оставя Боби да си поеме дъх, гонейки го из софийските улици. Финалът на клипа проследява страстния танц помежду им, за да се окаже накрая, че всичко е било само… сън! Елегантният стайлинг на Ваклинов във видеото е постигнат с помощта на „Агресия Груп“. А перфектно заснетото танцово изпълнение от талантливия млад оператор Бедрос Халваджиян нямаше да бъде реализирано без съдействието на Нов български университет.

Боби Ваклинов се занимава с музика от ранна тийнейджърска възраст, като досега има немалко записани песни. За свой първи сингъл обаче избира песента с многозначителното заглавие „Големият взрив“. Определя стила си като електро поп рап, като залага на закачливи текстове и денс звучене.

Младият режисьор Мартин Райковски завършва режисура в НБУ. Негов идол е Стивън Спилбърг. Страстта му към киното се проявява още в ранна детска възраст. Решава да учи режисура и да се занимава с кино и телевизия.

– Как реши да се занимаваш с музика?
С музика се занимавам отдавна – още като бях “юноша бледен”. Но едва сега реших да “извадя” първи сингъл.

– Разкажи ни повече за теб и семейството ти, има ли музиканти?
Да, баща ми и чичо ми са такива. Майка ми е актриса. Творческо семейство!

– Ще съчетаваш ли работата си в “Господари на ефира” и музикалната ти кариера?
Разбира се. Приоритет номер едно за мен са “Господарите”. Музикалната кариера ще развивам в свободното си време.

– Как реагираха твоите колеги на първия ти видеоклип?
Поздравяват ме и ме подкрепят, за което съм им много благодарен. Повечето от тях знаеха, че се занимавам с музика, така че рано или късно очакваха нещо подобно от моя страна.

– Разкажи ни малко повече за песента и видеото, за екипа, с който работи по тях?
“Големият взрив” е първият ми сингъл. Музиката и аранжиментът са дело на студио “Бъстър”, женските вокали са на Боряна Бонева. Името на песента всеки може да интерпретира, както си пожелае. “Големият взрив” е взривът на чувства и емоции между мен и половинката ми в песента, с която се гоним, за да се озовем накрая в зала със свещи и страхотна гледка. Тогава е и моментът за танца помежду ни, в края, на който аз обаче съм вързан с белезници за един стол. Зад видеото стои екипът на New Breed Productions на режисьора Мартин Райковски, на които съм много благодарен. Паснахме си идеално и занапред смятаме да работим заедно!

– Следващи проекти кога можем да очакваме?
Вече работя върху втория си сингъл, който ще бъде съвместен проект между мен и Айса от небезизвестната група “Ice cream”. Парчето е още по-денс и още по-ритмично от “Големият взрив” и смятам, че наистина, че ще се хареса.

– Ако с музиката ти потръгне, ще оставиш ли “Господарите”?
Каквото и да стане с музиката, “Господари на ефира” е на първо място! Но смятам да съчетавам успешно и двете, въпреки че както вече заявих, репортерската ми работа в предаването е най-важна за мен.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.