home Интервюта, Мода Никол Димитрова: Не бих участвала на Мис Мокра Фланелка

Никол Димитрова: Не бих участвала на Мис Мокра Фланелка

– Честита победа! Ти си новата „Мис Мохито 2011″. Щастлива ли си, че журито те избра и очакваше ли?
Благодаря ти! Да, щастлива съм, разбира се, защото беше изключително забавен ден, който ще ми остави много приятни спомени. Аз си имах една фаворитка (Христи-Анна) и до последно мислех, че тя ще спечели, и не очаквах… Но накрая бях приятно изненадана.

Никол Димитрова стана първа на конкурса „Мис Мохито 2011″. 18-годишната красавица разби конкуренцията със секси тяло, интересно представяне и усмивка. Нейни подгласнички станаха Христи-Анна Георгиева и Лили Казакова, които пяха и танцуваха за събралата се публика в пловдивския бар. Победителката е студентка в ПУ, зодия Риби, със сини очи. Обича позитивните хора, черната музика, татуировките, текилата и купоните. Мрази лицемерието, лъжата и песимизма. Мотото й е „Carpe diem” (в превод от латински означава „Живей за мига”). Обича да тренира всяка сутрин на бягащата пътечка вкъщи. Харесва ексцентричността, новаторството и различното, мрази предразсъдъците.

– Кой кръг според теб успя да ти докара най-много точки и ти доволна ли си от представянето си?
Мисля, че кръгът с вечерните рокли, защото много от момичетата се бяха отклонили „леко” от регламента. Доволна съм – да, но винаги може и по-добре!

– Мотото ти е „Carpe diem”, или иначе казано „Живей за мига”. Импулсивна ли си и как дойде идеята да се запишеш за конкурса?
Импулсивна съм, да, но да поясня, че импулсивна не значи безотговорна, както много хора бъркат смисъла на тази сентенция. Обичам да се забавлявам, обичам нови преживявания и да се срещам с нови хора. Реших, че с този конкурс ще ги съчетая.

– Все още си на 18 и животът е пред теб. С какво искаш да се занимаваш?
Като цяло бих искала, след като завърша, да си намеря работа с развитие, защото не обичам да бъда в застой. Винаги съм искала да се занимавам с мода като цяло, но тук, в България, повечето се занимаваме с това, което успеем, а не това, с което искаме, където явно ни е грешката.

– Ти спечели награда екскурзия с любимия човек, къде ще отидете?
Ами все още не ми е съобщена, нито знам кога, къде и как ще стане. Явно ще е изненада. (Смее се.)

– По какви мъже си пада Мис Мохито, има ли критерии?
Естествено, съмнявам се да има момиче без критерии. Като цяло, колкото и да се лъжем, винаги първо грабва външният вид и после за мен най-важното е да е мил, спокоен, търпелив, отговорен, позитивен и честен!

– Учиш в Пловдивския университет. Каква ти е специалността и това ли е най-интересното нещо за теб?
Специалността ми е български и английски. Най-интересното почти… Преди се двоумях между психология, но в България няма много развитие в тази сфера, и реших с езиците. Но те са ми и страст, така че съм доволна от избора си.

– Сприятелихте ли се с другите участнички и познаваше ли някоя преди това?
Не, не познавах нито едно момиче и ми беше много скучно в началото. Сприятелих се с някои от момичетата, да. Христи-Анна и Аня бяха уникалните мацки, много земни и милички бяха… Много ми харесаха.

– Би ли участвала на други такива конкурси?
Зависи какъв е конкурсът. Може би и зависи какво се очаква да правя, например, не бих участвала никога на „Мис Мокра фланелка”. (смее се)

– Кажи нещо на всички красиви момичета?
Да се погрижат за образованието си и да не разчитат на външния си вид, защото няма нищо по-хубаво от това да можеш да разчиташ на себе си и да имаш достойнство, което никой не може да смачка!

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.